Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 27 aprilie 2011

Georgina Kincaid de Richelle Mead

TRISTETI DE SUCUB
Georgina Kincaid este sucub – adică un demon sexy şi plin de glamour, care seduce muritorii şi le absoarbe energia.

Deşi aparent să fii sucub pare ceva spectaculos, Georgina nu poate avea o viaţă amoroasă normală, căci asta ar însemna să facă rău celor doi bieţi muritori de care se simte atrasă, scriitorul Seth Mortensen şi fermecatorul Roman.

Dragostea trece însă pe locul secund atunci când în lumea nemuritorilor din Seattle se iveşte o ameninţare: vampiri şi drăcuşori deopotrivă sunt atacati, iar Georgina, investigând de una singura, descoperă existenţa unor creaturi respinse atât de rai, cât şi de iad, şi care vor să se răzbune...


NOPTI DE SUCUB
Dragostea e un lucru dureros şi nimeni nu ştie asta mai bine decât Georgina Kincaid.

Dacă numai îl sărută pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy şi incredibil de talentat cu care are o relaţie, îi absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care îşi ia forţa din plăcerea bărbaţilor.

E adevărat, capacitatea de a-şi schimba aspectul şi avantajul nemuririi sunt grozave, şi da, Georgina e cea care a ales să intre în rândurile slujitorilor iadului cu multe secole în urmă. Dar nu pare deloc cinstit ca o demoniţă al cărei scop în viaţă este seducţia să nu se poată bucura de pasiune alături de singurul muritor care o cunoaşte şi o acceptă aşa cum este... - Sursa

6 comentarii:

  1. o serie de senzatie, o serie palpitanta, o serie ce merita sa-si aibe existenta in biblioteca fiecarui obiect, o serie ce merita citita.

    RăspundețiȘtergere
  2. O serie cu demoni...cred ca este un must-have!

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac copertile..si e interesanta:-?

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase! Deabia astept sa le vad la mine in biblioteca! :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.