Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 12 octombrie 2011

Surprizere de miercuri ale Editurii Leda - ultima editie

Da, din pacate cei de la Leda au decis ca aceasta rubrica de pe blog, prin care ne anuntau saptamanal de noutatile si surprizele lor va deveni o rubrica lunara, din motive pe care le puteti gasi chiar pe blog.

Totusi, incheie rubrica devenita aproape celebra in stilul cu care ne-au obsnuit, cu urmatoarele anunturi:

I Promotii:
• Promoţia 2+1 cadou la toate cărţile LEDA, CORINT JUNIOR şi CORINT, valabilă în reţeaua librăriilor Cărtureşti din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, Iaşi, Cluj, Arad şi Suceava şi pe site-urile lor:
http://librarie.carturesti.ro/promotii/editura-leda-2-1-cadou-1177/
http://librarie.carturesti.ro/promotii/corint-junior-2-1-cadou-1178/
http://librarie.carturesti.ro/promotii/editura-corint-2-1-1176/

II Aparitii
• Din fericire, cei de la Bravo au decis continuarea colaborarii, asadar seria Vampirii Sudului continua sa apara in editie de chiosc cel putin pala la volumul 6. In functie de vanzari, se va lua ulterior o decizie in legatura cu restul volumelor. Asa ca daca doriti sa aveti colectia completa, asigurati-va ca le cumparati pe cele deja puse in vanzare!

Seria SHADOW FALLS de C.C. Hunter
Stiu ca v-am spus ca seria va aparea curand inca de saptamana trecuta, dar acum puteti afla si despre ce e vorba: Kylie Galen nu a avut parte de prea multe bucurii la viaţa ei. Părinţii ei divorţează. Prietenul ei s-a despărţit de ea. Bunica ei a murit şi acum cineva o urmăreşte pas cu pas. Din nefericire, ea pare să fie singura persoană capabilă să-l vadă pe urmăritor. Şi tocmai de aceea va ajunge pe canapeaua unui psihiatru. Iar acest medic, mai trăsnit de felul lui, o va trimite pe Kylie în tabăra de la Shadow Falls. Kylie şi părinţii ei cred că este vorba despre o tabără destinată tinerilor cu probleme. Dar se înşală. Shadow Falls este o tabără pentru fiinţe supranaturale: vampiri, vârcolaci, zâne, vrăjitoare şi creaturi care îşi schimbă înfăţişarea. Şi, dacă e să creadă în spusele conducătorului taberei, chiar şi Kylie este în realitate una dintre aceste fiinţe. - Sursa

NIGHT HUNTRESS de Jeaniene Frost
Eroina seriei este Catherine Crawfield, pe scurt Cat, vampir pe jumătate, care vânează morţi vii, în speranţa că unul dintre aceştia este tatăl său – cel care s-a făcut vinovat de distrugerea vieţii mamei ei. În timpul acestui demers vindicativ, este capturată de Bones, un vampir vânător de recompense, şi este silită să încheie un parteneriat cu acesta. Parteneriat în acţiune, dar treptat ajunge să se îndrăgostească de el, au problemele pe care le are orice cuplu şi, în ciuda pasiunii năvalnice din relaţia lor, ajung să se despartă.

Apoi Cat devine Agentul Special Cat Crawfield, şi lucrează pentru guvern, având misiunea, acum oficială, de a scăpa lumea de morţii vii periculoşi. Ea încă mai foloseşte toate tehnicile pe care le-a învăţat de la Bones, fostul ei iubit sexy şi periculos, dar în momentul în care Cat devine ţinta unor tentative de asasinat, singura persoană care poate să o ajute este tot vampirul pe care l-a părăsit.

Ar trebui să urmeze perioada cea mai bună din viaţa lui Cat Crawfield. Cu iubitul ei Bones din nou alături, ea a reuşit să îi protejeze pe muritori de morţii vii periculoşi. Dar chiar dacă Cat s-a deghizat de nenumărate ori ca să îşi protejeze adevărata ei identitate de însetaţii consumatori de sânge, ea este până la urmă deconspirată şi astfel ajunge să se confrunte cu o mare primejdie, de parcă ar fi fost ferită de primejdii până acum!

Ce întorsătură iau lucrurile şi în ce aventuri se aruncă eroina, în ce carusel al pasiunii este prinsă veţi afla citind aceste prime trei cărţi ale seriei, începând cu sfârşitul primului trimestru al anului următor. - Sursa

   

8 comentarii:

  1. Gheorghiev Alexandra5 ianuarie 2012 la 20:59

    wow,serii,peste serii,interesanta leda asta:x

    RăspundețiȘtergere
  2. night huntress vreau sa citesc de mult, abia astept sa para

    RăspundețiȘtergere
  3. eu abia astept Shadow Falls..imi place coperta sper sa apara si la noi aceasi:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept Night Huntress...am auzit ca este o serie de pomina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare pacat! Eram atat de obisnuit cu ... :((!
    Deabia astept Night Huntress. Cine stie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si chiar asa! E rubrica lunara care apare miercurea! Nu trebuia sa apara ieri?? :(( De ce nu a aparut?!?

    RăspundețiȘtergere
  7. Si Born at midnight pare interesanta desi nu am auzit asa multe despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gheorghiev Alexandra7 ianuarie 2012 la 23:52

    imi place seria night huntress:X

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.