Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 2 noiembrie 2011

Iuresul sabiilor harcover

Dap, editia harcover a celebrului roman al lui George RR Martin este acum disponibila pentru comanda pe site-ul editurii. Volumul al treilea al seriei Cantec de Gheata si Foc continua povestile lui Jon Snow, Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen, Robb Stark si a tuturor celorlalte personaje pe care le indragiti sau le urati.

Fara a va dezvalui prea multe, va anunt totusi ca acest volum este la inaltimea celorlalte, aducand noi intorsaturi de situatie, noi capitole socante, si poate noi perspective asupra personajelor pe care credeati ca le cunoasteti. Asadar, daca vreti sa vedeti ce v-a mai pregatit Martin, nu mai asteptati si comandati cartea! (click aici sau pe imagine pentru a comanda)


De asemenea, daca doriti sa discutati cu alti fani ai seriei despre aceasta carte (sau oricare alta), despre serialul Game of Thrones sau pur si simplu sa cunoasteti alti oameni care iubesc seria Cantec de Gheata si Foc, nu ezitati sa va alaturati forumului dedicat seriei.

5 comentarii:

  1. nu sunt o fana a seriei, dar nu exista zi in care sa nu aud ceva despre ea, cam asa e cand varul tau a facut prima lui pasiune pentru un serial bazat pe o carte

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am auzit numai cuvinte de lauda referitoare la serie...deja sunt curioasa in privinta ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal ca e serial! Dupa cea mai tare saga fantasy cum sa nu fie serial! Eu as fi vrut film! Film de 10 ore? :)) Vreau si eu sa le citesc dar au prea multe pagini! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Laurentzyu: Mai bine zi mersi ca nu s-a facut film, ar fi iesit o prostie!

    Primul volum are in jur de 900 de pagini. Daca il ecranizau, filmul putea dura maxim in jur de 120-130 de minute. Asta insemna ca se taia la greu din continutul cartii, si ramaneai cu aproape nimic. In 2 ore nici nu aveau timp sa-ti prezinte povestile personajelor cat-de-cat principale, cu atat mai putin sa redea "magia" lumii din Westeros.

    Asa, au fost 600 de minute de serial. Asa au reusit sa pastreze aproape toata actiunea din carte. Si a iesit un serial care sa poata fi pe gustul oricarui fan al cartilor care se respecta.

    Cat despre numarul de pagini, te sperie doar inainte sa citesti seria. O data ce ai inceput-o, o sa ti se para prea putine paginile, crede-ma!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.