Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 31 martie 2012

Precomanda Cele 13 motive

Pentru a precomanda Cele 13 motive de Jay Asher click aici.



Descriere:
"Clay Jensen se întoarce acasă de la şcoală şi găseşte pe verandă un pachet ciudat, adresat lui. Înăuntru descoperă mai multe casete înregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era îndrăgostit – care s-a sinucis cu două săptămâni în urmă.

Vocea lui Hannah îi dezvăluie că există treisprezece motive pentru care a decis să-şi pună capăt vieţii. Clay este unul dintre ele. Dacă va asculta casetele, va afla şi de ce.

Clay îşi petrece noaptea străbătând oraşul, cu Hannah pe post de ghid. Devine martor la durerea ei şi află adevărul despre el însuşi – un adevăr pe care nu şi-a dorit niciodată să îl înfrunte.

„Totul contează”, susţine Hannah şi explică apoi cum s-a înlănţuit totul, cum bulgărele de zăpadă a devenit din ce în ce mai mare, cum zvonurile împotriva cărora n-a reuşit să lupte s-au tot înmulţit până ce a simţit că nu mai poate face faţă."

5 comentarii:

  1. Deprimant, dar starneste curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu pot descrie ce cred despre aceasta carte. Nu am cuvinte. Autorul a avut o idee brilianta. E putin inspaimantator sa te gandesti ca cineva si-ar programa atat propria moarte cat si viata celoralti de dupa moartea ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am citit cartea..dar totusi, eo carte din genul acelora care nasc controverse, care impart cititotii in doua tabere...scriitorul a scris o carte menita sa atraga atentia asupra comportamentului fiecaruia,sa realizam ca poate si inconstient, influenatm viata cuiva sau chiar il ranim...si adolescentii sunt cei mai maleabili si influentabili

    RăspundețiȘtergere
  4. E cam prea trista pentru mine . Mie imi plac sfarsiturile fericite . Acele clisee de care nu ma mai satur , prin care intr-un fel sau altul , cei doi indragostiti sfarsesc impreuna .
    Iar faptul ca aceasta carte incepe direct cu moartea eroinei , nu prea ma atrage !

    RăspundețiȘtergere
  5. e cam trista cartea, si mie nu prea imi plac cartile triste, si asa am avut o experienta de curand, am citit saptamana trecuta clopotul de sticla de sylvia plath, care este o carte destul de deprimanta.....stupefiant este ca autoarea chiar s-a sinucis in realitate!trist! cartile triste imi imprima o stare de tristete, iar in epoca depresiilor e bine sa ne ferim de astfel de carti care ne induc o stare de tristete

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.