Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 27 iunie 2012

Precomanda Sacrificiul (Eve #2)

Pentru a precomanda Sacrificiul, volumul 2 din seria Eve, scrisa de Anna Carey, click aici.


Descriere:
"În Cartea întâi a seriei, într-o lume distrusă de o molimă care a făcut ravagii, Eve este obligată să se despartă de Caleb. În Sacrificiul, o găsim captivă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi, acum aflat sub conducerea Regelui. Şi asta, după ce încercase să-l salveze pe Caleb, despre care aflase că este în pericol. Acum, după ce descoperă multe lucruri dureroase legate de trecutul ei, ar putea avea o viaţă liniştită şi lipsită de griji în Palatul Regelui. Dar Caleb reapare şi ea se strecoară afară din palat să-l întâlnească – pe el şi pe rebelii care intenţionează să pornească lupta împotriva monarhiei care i-a transformat pe oameni în sclavi. Lucrurile nu merg însă conform planului, iar Eve ajunge în situaţia disperată de a fi obligată să accepte un târg cu Regele.

Într-o lume ostilă şi dură, în care orice pas poate fi ultimul, iubirea reuşeşte oare să supravieţuiască? Şi cu ce preţ? Cu un dureros sacrificiu!"

6 comentarii:

  1. mi-am cumparat ambele volume ale acestei serii dar din nefericire mie nu prea mi-a placut cartea, nici acest volum, nici primul. Mi s-au parut cam sarace, din toate punctele de vedere

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu mi-am luat inca volumul 2 , dar o voi face in cel mai scurt timp . Primul volum mi-a placut . Nu chiar la nebunie , dar mi-a placut .

    RăspundețiȘtergere
  3. nu imi place, nu ma atrage seria asta

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.