Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 11 iulie 2012

facebook = Your face & book

Pentru toti cei care isi doresc seria Dune in editie hardcover, editura Nemira a lansat un concurs mai mult decat atragator:

"Pozează-te cu cartea preferată de la Nemira şi trimite fotografia către evelina.catoi@nemira.ro până la data de 15 iulie 2012, ora 00:00. Pozele vor aparea apoi într-un album intitulat “Cititorii Nemira – Concurs Your Face & book” pe pagina de Facebook a editurii, iar tu ai la dispoziţie până la sfârşitul lunii să îţi convingi prietenii să te voteze.

Pe 31 iulie, ora 00:00 spunem stop joc, iar a doua zi anunţăm câşţigătorul. Autorul pozei care a primit cele mai multe like-uri va fi premiat cu toate romanele seriei Dune în format hardcover apărute până la 1 august.

Deşi a apărut cu multe decenii în urmă, Dune este o serie actuală şi populară, iar cititorii descoperă mereu înţelesuri noi. A primit premiile Hugo şi Nebula şi a fost tradus în zeci de limbi şi vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Acţiunea din cărţi se petrece cu peste 20.000 de ani în viitor, într-o lume dominată de o societate feudală interstelară, cu case nobile aflate în posesia planetelor. Povestea are elemente politice, tehnologice, religioase şi ecologice, dar nu lipseşte nici emoţia umană, în timp ce marile puteri ale acelei lumi se confruntă pentru a intra în posesia unei planete pustii, singura unde se află cea mai importantă resursă din Univers.

Vă aşteptăm să intraţi în joc!"

4 comentarii:

  1. Fetele de la Walking on letters organizeaza un concurs cu toata seria ! Pentru cine vrea sa se inscrie !

    RăspundețiȘtergere
  2. nu imi place seria dune si nici nu detin facebook

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place chiar foarte mult aceasta serie, este ceva de avut in biblioteca

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.