Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 26 septembrie 2013

De citit: The Bone Season

Nu va lasati pacaliti de titlu, nu m-am apucat sa fac reclama cartilor care n-au aparut pe piata din Romania. Romanul este in limba romana, insa s-a decis pastrarea titlului original. Insa ceea ce m-a atras prima data cand am auzit de carte nu a fost titlul, ci faptul ca autoarea va veni la noi in tara vineri, 27 septembrie pentru a sta de vorba cu cititorii romani. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe blogul editurii Curtea Veche, aici.

Povestea:
Paige Mahoney, în vârstă de 19 ani, lucrează în lumea interlopă din Scion, Londra, al cărei nucleu se află în zona Celor Şapte Cadrane, fiind angajata lui Jaxon Hall. Jobul ei: să scotocească după informaţii, pătrunzând în minţile celorlalţi. Asta, pentru că Paige este Călătoare onirică, o specie rară de clarvăzătoare. În lumea ei, comite înaltă trădare numai prin simplul fapt că respiră.
Într-o zi ploioasă, viaţa ei se schimbă pentru totdeauna. Atacată, drogată şi răpită, Paige este trimisă în Sheol, fostul oraş Oxford — ţinut secret vreme de 200 de ani şi controlat acum de puternica rasă a Refaiţilor, venită dintr-o altă lume. Paige îi este încredinţată Custodelui, un Refait cu scopuri misterioase. El e stăpânul ei. Maestrul. Şi inamicul natural. Dar dacă Paige vrea să-şi recâştige libertatea, trebuie să accepte reeducarea, în această colonie penitenciară în care a fost condamnată să trăiască până la moarte.

Romanul The Bone Season dă viaţă unei fascinante eroine din universul urban fantasy. Şi ne-o aduce în atenţie pe Samantha Shannon, o scriitoare surprinzător de tânără, cu o imensă energie şi o imaginaţie debordantă, care creează prin acest remarcabil debut o realitate nouă şi îndrăzneaţă.
- Sursa

Gasiti un fragment din roman aici: [link pdf].

Cartea poate fi cumparata online de pe site-ul editurii sau din libraria online libris.ro, unde o puteti gasi atat in romana cat si in engleza. Si pana la sfarsitul lunii, transportul e gratuit!

Un comentariu:

  1. si mie mi-a atras atentia, am apasat pe citeste un fragment pentru a ma convinge ca este in romana, este aparuta la un pret acceptabil tinand cont ca se zvoneste ca va crea un fenomen asa cum a creat si Harry Potter! de abea astept sa o citesc! din pacate nu sunt din Bucuresti ca nu ratam sub nicio forma intalnirea!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.