Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 24 octombrie 2013

De citit: Jocurile Foamei

Stiu ca in aceasta rubrica va prezentam pana acum carti care urmeaza sa apara pe piata, dar desi Jocurile Foamei exista in Romania de multi ani, editura Nemira urmeaza sa scoata o noua editie paperback, cu niste coperte superbe, asemanatoare celor ale primei editii americane. In plus, toate cele trei volume vor iesi pe piata inainte de premiera filmului Hunger Games: Catching Fire, asa ca aveti sansa sa le cititi inainte sa vedeti filmul. Deocamdata le puteti doar precomanda: [link vol.1] [link vol.2] [link vol.3]

       

Povestea:
Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare?
Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si... viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?
- Sursa

Voua cum vi se par copertile noi? Eu abia astept sa apara pentru ca spre rusinea mea, inca nu am cartile in biblioteca, dar am de gand sa rectific asta cat de curand :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.