Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 29 ianuarie 2014

De citit: Jocul secretelor (Dincolo de moarte #2)

O să trișez și o să scriu puțin deși nu s-a încheiat sesiunea. Merită, serios. Pentru că trebuia neapărat-neapărat să vă anunț că așteptarea aproape s-a încheiat și că pe 4 februarie se lansează volumuuuuuul dooooooooi! Mai exact, volumul doi din seria Dincolo de moarte de Adina Speteanu. Ziua nu e aleasă întâmplator, pentru că de ziua ei de naștere, Adina a ales să ne facă nouă, cititorilor, un cadou. (Partea proastă este că la cum o cunosc eu, și volumul doi o să se termine cu un cliffhanger.)

Cam așa sună descrierea pentru Jocul secretelor:
„Natalia a acceptat să lupte de partea lor. Însă ce nu știe este că alegerea ei duce la consecințe la care nu s-ar fi gândit niciodată, mai ales când familia ei pare să fie mai implicată decât și-ar fi dorit. Dragoș nu intenționează să îi permită să se apropie de Strygorra și de statutul pe care destinul i l-a oferit. În același timp, informații din trecutul agitat al nemuritorilor se întorc să îngreuneze misiunea pe care Natalia trebuie să o ducă la final.
Presată de evenimentele care îi pun în pericol pe cei dragi, Natalia înțelege că singura șansă de izbândă sunt forțele ei proprii. Este singură într-o luptă din calea căreia nu poate fugi odată ce a călcat în lumea nemuritorilor. Iar legenda pe care o întruchipează devine mai vie cu fiecare secundă.
Secrete ce ar fi trebuit să rămână ascunse pe vecie revin în lumea umbrelor, unde răul domnește de secole. Uneori, să fii cel ales nu este cel mai fericit lucru care ți se poate întâmpla.”
- Sursa

Dacă vreți mai mult, găsiți și un fragment aici -> [link]

Abiaașteptabiaașteptabiaașteeeeept! Serios, chiar sunt extrem de entuziasmată de fiecare dată când Adina anunță o lansare pentru că pe lângă faptul că mă bucur enorm pentru ea, știu că o să am încă o dată ocazia să citesc o poveste genială :) Fie că mă credeți pe cuvânt sau nu, vă invit să citiți Jocul secretelor și să vă convingeți singuri, mai ales dacă v-a placut primul volum. Și vă invit și la lansare, care are loc marți, 4 februarie la ora 18:30 la ceainaria La un Ceai (am mai fost pe la ei, e un local superb, cu o atmosferă care invită la relaxare și... lectură!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.