Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 24 martie 2015

Rezultatele concursului „Un interviu inedit”

Pe la jumătatea lunii, v-am întrebat ce anume ați vrea să aflați de la personajul vostru preferat dacă i-ați putea lua un interviu. Din întrebările voastre, am înțeles repede că dacă cititorii ar putea călători în lumea din cărți și altfel decât prin intermediul imaginației, cu toții ar putea deveni jurnaliști respectați.

Tocmai de aceea, responsabilitatea de a selecta un câștigător i-a revenit amicului random.org, care a decis că romanele SF&F oferite de organizatorii Final Frontier vor ajunge în biblioteca Ancăi Ciochină.

Felicitări Anca! Aștept un e-mail cu datele tale personale (numele, adresa și numărul de telefon) la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com. E-mailul trebuie trimis de pe adresa cu care te-ai înscris în concurs în maxim 3 zile (adică până pe 26 martie, inclusiv).

Mulțumesc sponsorilor acestui concurs pentru ocazia de a-l organiza și mulțumesc tuturor participanților! Sper să vă revăd nu numai pe blog, dar și în carne și oase în acest weekend (28-29 martie) la târgul Final Fronier :)


2 comentarii:

  1. Crezi ca scapi asa usor? Ne vedem de vineri (prospect art), sau abia sambata si duminica? Vezi ca sambata vin cu forte proaspete :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vineri doar cu soră-mea, eu merg la aniversarea Herg Benet, dar sâmbătă și duminică sunt pe baricade la FF4. Dacă merge totul conform planurilor mele mărețe, singurii care ajung înaintea mea și pleacă după mine sunt organizatorii :))

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.