Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde.
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 27 iulie 2013

Dragi cititori,

Dupa cum v-am promis, blogul a trecut printr-o schimbare de imagine care sper sa va placa. Eu una o iubesc pentru ca ma regasesc in ideea unui jurnal si, desigur, pentru ca iubesc cartile.

Totusi, niciodata in cadrul unui blog nu e vorba doar despre autor, ci este vorba in primul si in primul rand de voi, cei care cititi nebuniile mele. Tocmai de aceea sper sa-mi fiti alaturi in continuare aici, pe blog, dar si pe noua pagina de facebook, pe noul cont de twitter si abonandu-va la postari prin GFC si e-mail (din pacate, chiar si abonatii vechi trebuie sa mai treaca o data prin procesul de abonare, altfel nu vor afla atunci cand apar articole noi)

Si acum, intrebarea cheie... Cum va place noul aspect?

5 comentarii:

 1. E foarte frumos noul aspect, mie imi place mult!

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi place Ghanda. Felicitari pt noul aspect. Chiar vroiam sa te intreb de ce povesti intunecate fiindca o mare parte din cartile tale sunt sf si nu sunt asa intunecate. Numai bine:-)

  RăspundețiȘtergere
 3. tie iti placea de mult timp ideea de jurnal, asa ca o denumire mai buna nici ca puteai sa gasesti

  RăspundețiȘtergere
 4. adevarat acest nou aspect ofera un aer vechi si romantic, imi imaginez cum o pana zgarie intr-un mod abstract si fascinant o foaie de hartie ...doar ca aici tastele isi spun istoria cu ajutorul degetelor.nu cunosc vechiul aspect, dar acesta imi place mult

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.